Kompetencer

Komplet Interieur AS tilbyder alt fra enkle møbelleverancer til færdige ombygninger/renoveringer med tilhørende komplekse inventar- og montage løsninger.

Komplet Interieur AS sørger for produktion levering og montering af specialtilpassede møbler til alle opgaver, vi bliver stillet overfor.

Ved større projekter har vi været banebrydende og tilbyder renoveringsentrepriser og møbler efter ’open book’ princippet, dvs. at kunden får adgang til alle vores kostpriser, og vi herfor tager et projektstyringshonorar. Denne samhandel ses oftest i byggebranchen, men kan nu med fordel også benyttes til indkøb af møbler og renovering. Efterkalkulationerne viser enorme besparelser for vores kunder.

Vi arbejder i alle prisniveauer, således at vi kan tilfredsstille ethvert budget, kunsten kan evt. være at genbruge endnu ikke udtjente elementer i den eksisterende indretning.

Komplet Interieur AS har nøje udvalgte og meget dygtige, samarbejdspartnere og underleverandører.  Dette gør at vi altid står som garant for at leverer det aftalte produkt, på det rigtige tidspunk, på den rigtige adresse og i meget høj kvalitet.