ASCOT Hotel morgenmad

Morgenmad - 2018
Ved at nedlægge en del af et gammelt køkken, to toiletter, lave et par huller i væggen, nedrive en tung bærende væg, og sammen genopbygge med nuværende køkken, fik vi plads til at lave alletiders morgenmadsområde på Ascot Hotel.
Vores design oplæg lagde op til at der skulle indrettes nyt ’bakery’, juicebar, kold buffet og varm buffet samt meget stor kaffestation, en brødrister station, samt indbygge sous vide anlæg til æg så de altid er blødkogte. Kold buffet med skjult køleplade under stentoppen var en spændende udfordring vi løste i samarbejde med Brønnum.
Som sagt så gjort. Vi har produceret, leveret, og monteret alle emner, vægge, søjler, juice bar der passer til Ipad styret juicemaskine.

Det er virkelig sådan en opgave der kræver vores spidskompetence.
Vil du gerne se det endelig resultat – ring til Christian på 21 267 261 og han viser gerne projektet frem.