Kurhotel Skodsborg

Lige op til sommerferien 2016 fik vil opgave at fremkomme med stole og lampe oplæg til Arkitekt Mikael Mammen, der nænsomt har stået for renoveringen af Kurhotel Skodsborg gennem de sidste par år.

I tæt samarbejde og udvikling med Mikael Mammen fik vi specialfremstillet standerlamper og skrivebordslamper til alle værelser. Egentlig en simpel opgave arkitekten havde tegnet. Lampen består af fire smalle egetræs ’søjler’ en pæn fod og skjult ledning. I vores netværk har vi netop producenter til disse opgaver og efter at have afsøgt markedet i ind- og udland fandt vi bedste pris og kvalitet i Østrig.

Næste opgave. Skrivebordsstol og lænestol med fodskammel. Skrivebordstolen fandt vi nemt, men lænestolen var lidt klejn i det. Kan I ikke gøre stolen 15% større og lidt dybere i ryggen ? Jo det kunne vi da godt ny prøvestol fremkom og blev godkendt. Nu I er i gang vil vi også gerne have den som en lille to-personers sofa til de store værelser.  Som sagt - så leveret.

Vi skal også bruge 100 stk. stabelbare fuldpolstrede behagelige stole til vores selskabslokale og konference. De skal i øvrigt kunne stables. Ikke så nemt men vi præsenterede 5 stole hvoraf 1 prøvestol blev rekvireret og godkendt. I øvrigt med et fantastisk kuglepenssikkert møbelstof – der simpelt hen er modstandsdygtigt overfor alle pletter inklusiv kuglepen !

Garderobeskabe og sovesofaer blev også leveret – disse billeder kommer senere.